Здравословно отслабване

Семинар на Ади Цанова и БЪДИ ПРОМЯНАТА!

ЗА СЕМИНАРЪТ:

ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ

Скъпи, Приятели на Здравето!

Ето че дойде време за още нещо наистина полезно във век, в който наднорменото тегло се превърна в новата реалност за мнозина. Объркани хормони, лекарствени и хранителни зависимости, лоши производствени хранителни практики, мръсни продукти, замърсени жизненоважни ресурси – въздух и вода, липса на движение и пълноценност в Живота.

Искаш да отслабнеш, но не знаеш как? Опитваш се да отслабнеш, но не ти се получава? Постоянно си на диети, с които ту сваляш, ту качваш килограми? Имаш наднормено тегло, затлъстяване, диабет, сърдечно-съдово заболяване, затруднено дишане? ИСКАШ УСТОЙЧИВА И РЕЗУЛТАТНА ПРОМЯНА?
ТОЗИ СЕМИНАР Е ЗА ТЕБ! 

Дата: 26 Май 2024! (неделя)

Време – целодневен семинар: 09:00 – 18:00

Място на провеждане – офисът на TYENT БЪЛГАРИЯ: гр. София, бул. Симеоновско шосе 110; вход за гости на комплекса: през ВХОД от към булеварда (Макси Клуб – срещу главен вход на м-н Фантастико); ще бъдете посрещнат долу – при асансьора от член на Екипа на БЪДИ ПРОМЯНАТА! Качването в залата е със специфичен достъп на сградата. 

Капацитет: (само) 35 участника

Стойност: 352 лв. 

Програма на семинара

09:00 – 09:30 – сладки приказки на прясно изцедени сокове и жива алкална вода

09:30 – 13:00 – лекция

13:00 – 13:40 – обяд, осигурен от веган ресторант Soul Kitchen

13:40 – 17:00 – лекция

17:00 – 18:00 – въпроси и отговори

По време на семинара се употребява само жива йонизирана алкална вода благодарение на йонизаторите за алкална вода на TYENT БЪЛГАРИЯ.

Често задавани въпроси

Мога ли да използвам внесената сума за семинара за друг семинар?

Молим ви да имате предвид, че внесената стойност за участие в семинара не може да бъде прехвърляна за други семинари, уебинари, лекционни дни, програми и прочее срещи с нас на живо или онлайн, независимо от възникналия форсмажор, който възпрепятства вашето участие, след като вече сте заплатили за него. Всяко Събитие (а предстоящият семинар е вид събитие!) е свързано с планиране, подготовка, средства и материали, свързани с адекватното провеждане на замисленото. Ако вие се запишете за участие, а впоследствие се откажете (по ред причини, каквито и да били те по своята сила, изход и характер – тоест: независимо от силата на форсмажорното обстоятелство), ние си запазваме правото да задържим внесената сума за вашето участие. Билетът може да бъде предостъпван на друг участник, ако форсмажорните обстоятелства възпрепятстват Вашето лично участие.

Как се заплаща за семинара?

Билет за семинара може да закупите като отидете на бутон КУПИ БИЛЕТ по-горе в описанието. Този бутон ще Ви отведе В онлайн магазин Soleil Life, откъдето ще закупите билета.

Къде ще се проведе семинара?

В деня на семинара бъдете на следния адрес навреме (09:00), за да не изпуснете сладките приказки на прясно изцедени сокове и жива алкална вода: гр. София, бул. Симеоновско шосе 110; Макси Клуб (срещу главен вход на м-н Фантастико: отсрещната страна на булеварда) - при асансьора, за да Ви посрещнат.

Мога ли да преотстъпя мястото си на мой Приятел, ако съм възпрепятстван да присъствам?

Да, разбира се! Може да го направите. С Вашия билет може да влезе Ваш близък, приятел, познат, ако Вие сте възпрепятстван да присъствате лично.

Кои сме ние?

Аз, Ади Цанова, съм Вдъхновител за здрав, щастлив и пълноценен Живот. СъАвтор съм със съпруга си Милен на Седем Книги за Здраве: НИЕ ПОБЕДИХМЕ РАКА!, 21 дни да промениш Живота си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – диагнозата рак не е присъда, …за Здравето с Любов… Разкази, които лекуват…, Вкусът на Живота!, ЖИВА КЛЕТКА ЗА СУПЕР ИМУНИТЕТ – Вече не е модерно да бъдеш пациент, Наука за водата ВОДНА РЕВОЛЮЦИЯ – Живот без болести, Малка Книжка за Метрото – СМЕЛОСТТА ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ!

БЪДИ ПРОМЯНАТА! е Житейската Мисия на Ади и Милен Цанови. Аз мечтая хората да осъзнаят, че кризите са онези, които предизвикват еволюция, че кризите са поводи за спонтанна Промяна. Разбирането на това явление е и причината, и поводът да превърнем утре в Нов Живот. Мечтая хората да спрат доброволно да робуват на предразсъдъци в подчинение и с послушание да се осланят на морални клишета и да живеят в постоянен страх да не рискуват. Животът ни се предоставя само веднъж! Нима ще пропуснем шанса все пак да опитаме? Мечтая хората да се събуждат с „ЗА МЕН НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!“, защото така се променя светът. Истината е, че във всеки един от нас мъждука силата да промени нещата. 

Нашите КНИГИ-НАРЪЧНИЦИ за ЗДРАВЕ

Получих образованието си в библиотеката. Напълно безплатно.
Рей Бредбъри