Скенар терапия

Скенар терапията е вид холистична терапия, която помага на тялото да възстанови естествените си лечебни способности.

Скенар терапията е една уникална терапия в алтернативния сектор на медицина, която вече е достъпна и в България.

Тялото на всеки човек е механизъм, който по напълно естествен начин може да възстанови функциите си, но понякога, поради влиянието на различни фактори, те не могат да изпълнват  работата си пълноценно, и ние започваме да изпитваме чувство на дискомфорт, болка, заболяване. Скенар терапията дава на тези механизми нова сила, фокус и информация как да възстановят увредените клетки в организма в съвременните условия на Живот, да поддържат енергиен баланс и да осигурят Здраве.

Скенар терапията се основава на устройството (уред) СКЕНАР, принципът на действие на който се съдържа в комбинацията от източна медицина и съвременни технологии. СКЕНАР генерира енергийни импулси, които са много подобни на нашите нервни импулси, които се проектират върху определени участъци от кожата. Рецепторите на нашата нервна система възприемат тези импулси и като част от информационната единица и ги предават на гръбначния и главния мозък. Централната нервна система на човек възприема тази информация, и в съответствие с нея, прави положителни промени в тялото ни.

Скенар терапията ще научи тялото да живее без болка и отново да бъде здраво, ако вече не разбира как да си върне баланса, енергията и свободата на движение!

Уникална технология: с помощта на специално устройство СКЕНАР се извършва бърза оценка на определена област от тялото. Въз основа на показанията на тялото устройството СКЕНАР произвежда лечебни сигнали, подобни на нервните импулси.

Скенар терапията е практика от алтернативна медицина, която осигурява нелекарствена и неинвазивна интервенция. СКЕНАР импулсът е като енергийно-невроинформативен материал, от който самото тяло се учи и естествено възстановява Здравето си. Скенар терапията е метод на нетрадиционна медицинска терапия, базирана на древни познания, която може да се използва както самостоятелно, така и с други допълнителни методи на лечение.

СКЕНАР ще ви помогна да преодолеете: различни видове болка; възпаление и подуване; алергии; слабости; реакции на стрес; емоционален дискомфорт.

СКЕНАР ще възстанови или подобри тялото ви: лекота и свобода на движение; поток от нервни импулси; кръвообращение и лимфна циркулация; метаболитен процес; енергия и жизненост; мечта; хормонална система; балансирани емоции и благополучие.

Скенар терапията е силно ефективна в подобряването и лечението на нуждаещи се, защото тя не се повлиява от критични и скептични мнения, но от мързеливи нуждаещи се от нея хора, които не искат да се грижат за себе си, да!

Противопоказания за терапия: гръдната област не се обработва, ако клиентът има електрически пейсмейкър; терапия не се провежда, ако клиентът има остро психотично разстройство; забранено е прилагането на терапия, ако клиентът е под влияние на алкохолни или наркотични вещества.

Скенар терапията не предвижда странични ефекти!

Прогнози за терапията със СКЕНАР: скоростта и интензивността на експозицията за всеки човек е индивидуална и зависимост от силата на оплакванията, продължителността и тежестта; при остри оплаквания терапевтичният ефект се усеща незабавно; при хронични оплаквания терапевтичният ефект може да се забави, като правило са необходими и повече процедури; най-често срещаните системи на тялото, които усещат незабавно въздействие са: нервната система, храносмилателната система, дихателната система, пикочо-половата система, мускулно-скелетната система, лимфната система, имунната система. Скенар терапията е способна да подпомогне и следните състояния: лекота и свобода на движение, кръвообращение и лимфна циркулация, метаболитен процес, енергия и жизненост, ендокринна система, балансирани емоции.

Скъпи, Приятели на Здравето!

Всеки желаещ да се срещне с мен, Ади, за лична среща, бих искала да ме запознае с подбудите, породили това желание.

Споделете ми вашето състояние, в които се намирате и какво правите за него. Посочете и ваш телефон за връзка. Аз ще се запозная с Личната ви История и ще се свържа с вас своевременно.

Политика за поверителност

1 + 3 =