РАКЪТ - да оцелееш извън Матрицата

Семинар на Ади и Милен Цанови и БЪДИ ПРОМЯНАТА!

ЗА СЕМИНАРЪТ:

РАКЪТ – да оцелееш извън Матрицата

Скъпи, Приятели на Здравето! 

РАКЪТ – ДА ОЦЕЛЕЕШ ИЗЪН МАТРИЦАТА е един много силен Семинар за Здравето, който отговаря на важни въпроси, свързани с предизвикателството „диагноза рак“.

Дата: 22 Юни 2024! (събота)

Време – целодневен семинар: 09:00ч. – 18:00ч.

Място на провеждане – офисът на TYENT БЪЛГАРИЯ: гр. София, бул. Симеоновско шосе 110; вход за гости на комплекса: през ВХОД от към булеварда (Макси Клуб – срещу главен вход на м-н Фантастико); ще бъдете посрещнат долу – при асансьора от член на Екипа на БЪДИ ПРОМЯНАТА! Качването в залата е със специфичен достъп на сградата. 

Капацитет: (само) 35 участника

Стойност: 352 лв.

Ако търсиш отговор на тези въпроси

ЗАЩО ТЯЛОТО МИ ОБРАЗУВА ТУМОРИ, КИСТИ, ФИБРОАДЕНОМИ И „ДРУГИ“ ОБРАЗУВАНИЯ?

ПРЕВЕНЦИЯ СРЕЩУ РАКА

ЗАЩО ИМАМ РАК?

КОИ СА ПРИЧИНИТЕ ЗА ПРЕДРАКОВОТО И ОНКОЛОГИЧНОТО ЗАБОЛЯВАНИЯ?

КАКВО ДА ПРАВЯ?

КОИ СА ПЪРВИТЕ СТЪПКИ, КОИТО СЛЕДВА ДА ПРЕДПРИЕМА, ПОДХОЖДАЙКИ СЪЗНАТЕЛНО КЪМ „СЛУЧКАТА“?

КОИ СА ВАЖНИТЕ ПРАКТИКИ, ПРЕЗ КОИТО СЛЕДВА ДА ПРЕМИНА, ЗА ДА ПОЕМА ПО ПЪТЯ НА ПРОМЕНИТЕ И ПОБЕДЯ БОЛЕСТТА?

КОИ СА ПРИЧИНИТE ДА УСПЕЯ В БОРБАТА С ДИАГНОЗАТА И КОИ СА ПРИЧИНИТЕ ДА НЕ УСПЕЯ?

И още… Ако търсиш начин как да се справиш с рака… Ако Здравето ти се е влошило след стандартните процедури на лечение (химиотерапия, лъчетерапия, операция и други)… Ако искаш да разбереш кой вид терапия е по-успешен… Ако търсиш проверени и сигурни алтернативни методи за лечение… Ако ти предстои да решиш кой е верният път към оздравяването… ТОЗИ ЦЕЛОДНЕВЕН СЕМИНАР Е ЗА ТЕБ!!!

Програма: 

09:00 – 09:30 – сладки приказки на прясно изцедени сокове и жива алкална вода

09:30 – 13:00 – лекция

13:00 – 13:40 – обяд, осигурен от веган ресторант Soul Kitchen 

13:40 – 17:00 – лекция

17:00 – 18:00 – въпроси и отговори

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ, на която да обърнете внимание!!!  предвид вместимостта на МЯСТОТО на СЕМИНАРА – МЕСТАТА СА СИЛНО ОГРАНИЧЕНИ: 35 участника!

По повод внесената стойност за участие! Молим ви да имате предвид, че внесената стойност за участие в семинара не може да бъде прехвърляна за други семинари, уебинари, лекционни дни, програми и прочее срещи с нас на живо или онлайн, независимо от възникналия форсмажор, който възпрепятства вашето участие, след като вече сте заплатили за него. Всяко Събитие (а предстоящият семинар е вид събитие!) е свързано с планиране, подготовка, средства и материали, свързани с адекватното провеждане на замисленото. Ако вие се запишете за участие, а впоследствие се откажете (по ред причини, каквито и да били те по своята сила, изход и характер – тоест: независимо от силата на форсмажорното обстоятелство), ние си запазваме правото да задържим внесената сума за вашето участие.

Как да се запиша за Семинара? Вижте по-горе бутона: КУПИ БИЛЕТ. Този бутон ще Ви отправи към сайта на онлайн магазин за биоактивни добавки, лечебни уреди и Книги за Здраве на Soleil Life, където ще закупите билета.

 

Програма на семинара

09:00 – 09:30 – сладки приказки на прясно изцедени сокове и жива алкална вода

09:30 – 13:00 – лекция

13:00 – 13:40 – обяд, осигурен от веган ресторант Soul Kitchen 

13:40 – 17:00 – лекция

17:00 – 18:00 – въпроси и отговори

По време на Семинара се употребява само жива йонизирана алкална вода благодарение на йонизаторите за алкална вода на TYENT БЪЛГАРИЯ.

Често задавани въпроси

Мога ли да използвам внесената сума за семинара за друг семинар?

Молим ви да имате предвид, че внесената стойност за участие в семинара не може да бъде прехвърляна за други семинари, уебинари, лекционни дни, програми и прочее срещи с нас на живо или онлайн, независимо от възникналия форсмажор, който възпрепятства вашето участие, след като вече сте заплатили за него. Всяко Събитие (а предстоящият семинар е вид събитие!) е свързано с планиране, подготовка, средства и материали, свързани с адекватното провеждане на замисленото. Ако вие се запишете за участие, а впоследствие се откажете (по ред причини, каквито и да били те по своята сила, изход и характер – тоест: независимо от силата на форсмажорното обстоятелство), ние си запазваме правото да задържим внесената сума за вашето участие. Билетът може да бъде предостъпван на друг участник, ако форсмажорните обстоятелства възпрепятстват Вашето лично участие.

Как се заплаща за семинара?

Билет за семинара може да закупите като отидете на бутон КУПИ БИЛЕТ по-горе в описанието. Този бутон ще Ви отведе В онлайн магазин Soleil Life, откъдето ще закупите билета.

Къде ще се проведе семинара?

В деня на семинара бъдете на следния адрес навреме (09:00), за да не изпуснете сладките приказки на прясно изцедени сокове и жива алкална вода: гр. София, бул. Симеоновско шосе 110; Макси Клуб (срещу главен вход на м-н Фантастико: отсрещната страна на булеварда) - при асансьора, за да Ви посрещнат.

Мога ли да преотстъпя мястото си на мой Приятел, ако съм възпрепятстван да присъствам?

Да, разбира се! Може да го направите. С Вашия билет може да влезе Ваш близък, приятел, познат, ако Вие сте възпрепятстван да присъствате лично.

Кои сме ние?

Ние, Ади и Милен Цанови, сме Вдъхновители за здрав, щастлив и пълноценен Живот. Горди Автори сме на Седем Книги за Здраве: НИЕ ПОБЕДИХМЕ РАКА!, 21 дни да промениш Живота си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – диагнозата рак не е присъда, …за Здравето с Любов… Разкази, които лекуват…, Вкусът на Живота!, ЖИВА КЛЕТКА ЗА СУПЕР ИМУНИТЕТ – Вече не е модерно да бъдеш пациент, Наука за водата ВОДНА РЕВОЛЮЦИЯ Живот без болести, Малка Книжка за Метрото – СМЕЛОСТТА ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ!

БЪДИ ПРОМЯНАТА! е нашата Житейска Мисия в името на Здравето на хората. Ние мечтаем хората да осъзнаят, че кризите са онези, които предизвикват еволюция, че кризите са поводи за спонтанна Промяна. Разбирането на това явление е и причината, и поводът да превърнем утре в Нов Живот. Мечтаем хората да спрат доброволно да робуват на предразсъдъци в подчинение и с послушание да се осланят на морални клишета и да живеят в постоянен страх да не рискуват. Животът ни се предоставя само веднъж! Нима ще пропуснем шанса все пак да опитаме? Мечтаем хората да се събуждат със „ЗА МЕН НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!“, защото така се променя светът. Истината е, че във всеки един от нас мъждука силата да промени нещата. АдииМилен – вече отдавна се пише ЗАЕДНО. 

Нашите КНИГИ-НАРЪЧНИЦИ за ЗДРАВЕ

Дом, лишен от книга, прилича на тяло, лишено от душа.
Цицерон