ДОБРОТО УЧИЛИЩЕ ЗА ОТГОВОРНИ РОДИТЕЛИ

Семинар на Ади Цанова и БЪДИ ПРОМЯНАТА!

ЗА СЕМИНАРЪТ:
ДОБРОТО УЧИЛИЩЕ
ЗА ОТГОВОРНИ РОДИТЕЛИ

 

Скъпи, Приятели на Здравето! 
Да отгледаш дете е най-отговорното нещо, което Животът предоставя на чевека. И тази задача не е никак лесна! Тя е най-трудната! Тя е най-отговорната! Тя е най-продължителната и изморителната задача за осъзнатия Родител! 

Много Майки (и не малко Татковци) през годините ме наведоха на мисълта, че все повече и повече се търси адекватна информация, свързана с това как да отгледаме здраво дете. Много родители непрекъснато се свързват с мен с въпроси, свързани с оптимално добрият здравословен режим на хранене, който да държи в отлично здраве децата им, далеч от боклукчавата храна, вредните навици на другите деца наоколо, вредните навици, насаждани от по-възрастното поколение – баби и дядовци, непоклатимите убеждения за храненето в яслите, детските градини, училищата и личните празници, на които канят нашите деца. Аз наричам тези Родители ОТГОВОРНИ РОДИТЕЛИ! Това са Родители, които мислят за бъдещето на своето дете. Те искат тяхното дете да порасне в крепко здраве, което да изпълни Живота му с пълноценност, впоследствие придобивана с положителна настройка към всичко, полезни ежедневни навици, щастие, успешна реализация в личен и професионален план. Какво повече може да иска един Родител от Живота, ако не именно здраво и щастливо дете!

Ако вие сте сред тези Отговорни Родители, заповядайте на този Семинар. Позволявам си да проведа този Семинар не просто защото информацията, която имам, може да бъде полезна, а защото отгледах две дъщери, които претърпяха своята трудна Промяна. Покрай тяхната промяна и промяната, наблюдавана сред децата на нашите близки, аз разбрах, че знанието как да отгледаме здраво дете е първата стъпка към предприемането на адекватни на времената, в които живеем, мерки, които водят до успешна реализация в здравен план. А днес отглеждам здрава Внучка Ади на близо 3 годинки. 

В този Семинар може да се включи всеки, който би искал да научи повече за Здравето на своето дете, независимо дали то е бебе, на 5, 10, тинейджър или подрастващ абитуриент. Всеки има право да знае! Разбира се, ние ще говорим за навиците на децата, които се възпитават от ранна детска възраст и как можем да дооформяме с внимание и грижа тези навици впоследствие. Ще си говорим за това как вредните навици можем да прекроим в добри, на които децата да се радват, постигайки сами това прозрение, независимо от възрастта. В този Семинар са Добре дошли! и бъдещи Майки – вече носещи детенце или не.

Жизненоважно е да осъзнаем, че здравето на нашето дете гради неговото бъдещете на развиваща се Личност с пълноценен Живот, изпълнен с крепко здраве, безгранично щастие, положително отношение към себе си и околните, и безапелационен успех в личен и професионален план.

На път сте да се впуснете в приключение, което ще ви възнагради за цял живот. Да, знанието как и защо да градим бъдещето на нашето дете, ще възнагради не само Живота на нашето дете, ала и Живота ни на Родители, които въжделеят да видят порасналите си деца, споделящи Живота си в благоденствие и просперитет.

Време е да се събудим и осъзнаем, че най-доброто тепърва предстои, защото нашите деца го заслужават!!!

Дата: 23 Юни 2024! (неделя)

Време – целодневен семинар: 09:00 – 18:00

Място на провеждане – офисът на TYENT БЪЛГАРИЯ: гр. София, бул. Симеоновско шосе 110; вход за гости на комплекса: през ВХОД от към булеварда (Макси Клуб – срещу главен вход на м-н Фантастико); ще бъдете посрещнат долу – при асансьора от член на Екипа на БЪДИ ПРОМЯНАТА! Качването в залата е със специфичен достъп на сградата. 

Капацитет: (само) 35 участника

Стойност: 352 лв. 

Програма на семинара

09:00 – 09:30 – сладки приказки на прясно изцедени сокове и жива алкална вода

09:30 – 13:00 – лекция

13:00 – 13:40 – обяд, осигурен от веган ресторант Soul Kitchen

13:40 – 17:00 – лекция

17:00 – 18:00 – въпроси и отговори

По време на Обучителната Програма се употребява само жива йонизирана алкална вода благодарение на йонизаторите за алкална вода на TYENT БЪЛГАРИЯ.

Често задавани въпроси

Мога ли да използвам внесената сума за семинара за друг семинар?

Молим ви да имате предвид, че внесената стойност за участие в семинара не може да бъде прехвърляна за други семинари, уебинари, лекционни дни, програми и прочее срещи с нас на живо или онлайн, независимо от възникналия форсмажор, който възпрепятства вашето участие, след като вече сте заплатили за него. Всяко Събитие (а предстоящият семинар е вид събитие!) е свързано с планиране, подготовка, средства и материали, свързани с адекватното провеждане на замисленото. Ако вие се запишете за участие, а впоследствие се откажете (по ред причини, каквито и да били те по своята сила, изход и характер – тоест: независимо от силата на форсмажорното обстоятелство), ние си запазваме правото да задържим внесената сума за вашето участие. Билетът може да бъде предостъпван на друг участник, ако форсмажорните обстоятелства възпрепятстват Вашето лично участие.

Как се заплаща за семинара?

Билет за семинара може да закупите като отидете на бутон КУПИ БИЛЕТ по-горе в описанието. Този бутон ще Ви отведе В онлайн магазин Soleil Life, откъдето ще закупите билета.

Къде ще се проведе семинара?

В деня на семинара бъдете на следния адрес навреме (09:00), за да не изпуснете сладките приказки на прясно изцедени сокове и жива алкална вода: гр. София, бул. Симеоновско шосе 110; Макси Клуб (срещу главен вход на м-н Фантастико: отсрещната страна на булеварда) - при асансьора, за да Ви посрещнат.

Мога ли да преотстъпя мястото си на мой Приятел, ако съм възпрепятстван да присъствам?

Да, разбира се! Може да го направите. С Вашия билет може да влезе Ваш близък, приятел, познат, ако Вие сте възпрепятстван да присъствате лично.

Кои сме ние?

Аз, Ади Цанова, съм Вдъхновител за здрав, щастлив и пълноценен Живот. СъАвтор съм със съпруга си Милен на Седем Книги за Здраве: НИЕ ПОБЕДИХМЕ РАКА!, 21 дни да промениш Живота си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – диагнозата рак не е присъда, …за Здравето с Любов… Разкази, които лекуват…, Вкусът на Живота!, ЖИВА КЛЕТКА ЗА СУПЕР ИМУНИТЕТ – Вече не е модерно да бъдеш пациент, Наука за водата ВОДНА РЕВОЛЮЦИЯ – Живот без болести, Малка Книжка за Метрото – СМЕЛОСТТА ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ!

БЪДИ ПРОМЯНАТА! е Житейската Мисия на Ади и Милен Цанови. Аз мечтая хората да осъзнаят, че кризите са онези, които предизвикват еволюция, че кризите са поводи за спонтанна Промяна. Разбирането на това явление е и причината, и поводът да превърнем утре в Нов Живот. Мечтая хората да спрат доброволно да робуват на предразсъдъци в подчинение и с послушание да се осланят на морални клишета и да живеят в постоянен страх да не рискуват. Животът ни се предоставя само веднъж! Нима ще пропуснем шанса все пак да опитаме? Мечтая хората да се събуждат с „ЗА МЕН НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!“, защото така се променя светът. Истината е, че във всеки един от нас мъждука силата да промени нещата. 

Нашите КНИГИ-НАРЪЧНИЦИ за ЗДРАВЕ

Ако една книга е добре написана, аз винаги я намирам твърде кратка.
Джейн Остин