Лечение с ВОДА

Лечение на хора с тежки заболявания с ВОДА

Водна революция – Живот без болести

Нашата Шеста Книга за Здраве „Наука за водата – ВОДНА РЕВОЛЮЦИЯ – Живот без болести“ се раждаше в съзнанието ни в продължение на 8 години прецизен личен опит в ЛЕЧЕНИЕТО С ЙОНИЗИРАНА АЛКАЛНА (а в някои случаи и йонизирана киселинна) ВОДА. Тя вече е ФАКТ! и през м. Септември 2022 излезе на книжния пазар.

Именно тя е и поводът да отворя аз, Ади, врати на своя кабинет за още едното алтернативно направление в лечението на различни диагнози – ЛЕЧЕНИЕТО С ВОДА.

Водата се счита за основно вещество за съществуването на Живота на Земята. Всички живи организми се състоят от определена част от него и трябва редовно да подновяват запасите си. Вярваме, че никой не би могъл да оспори този така ВАЖЕН ФАКТ, въпреки че опитите на съвременната медицинска практика да пренебрегне тази истина са упорити и почти успешни сред масата хора, която вярва, че консумацията на газирани напитки, чай, кафе и други подобни са вода.

А ТОВА СЪВСЕМ НЕ Е ВЯРНО!

Водата е най-простото и привично нещо на Планетата, с което се срещаме всеки ден от нашия Живот. И в същото време тя таи в себе си множество тайни. Това е и причината учените да не престават да се интересуват от нея.

ВОДАТА Е НАЙ-ВАЖНИЯТ РЕСУРС ЗА ЖИВОТА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ – ЗА ВСИЧКИ НЕГОВИ ОБИТАТЕЛИ И РАСТЕНИЯ В ЕДНО С КИСЛОРОДА!

 

Всеки орган има  специфично честотно колебание. При болестно състояние това колебание се прехвърля върху колебанието на клетките в друг орган, предизвиквайки увреждане. Всички невидими с просто око канали са свързани с външния свят с помощта на електромагнитни излъчвания. Тези връзки могат да се възстановяват като се използват честотни вълни.

Въпреки че съврементата медицина не приема, че първичните причини за болестта са енергийни на ниво биополе, това е установен от науката факт, чието пренебрегване е връщане назад във времето, когато медицината е била на далеч по-ниско ниво.

Различните органи и системи са свързани с определени участъци от кожата. Тези участъци наричаме „акупунктурни точки“.  Дълго, преди да се появат органични изменения, точките реагират и на най-малките неразположения. Тази реакция е следствие промяната в стойностите на магнитното поле, съпротивлението на клетките, промяна в телесната температура, промяна в скоростта на биохимичните реакции. Благодарение на тези промени може да се измери електрическото съпротивление на кожата в определени акупунктурни точки и по този начин да се въздейства върху функционалнтите нарушения.

Нашата храносмилателна система се нуждае от вода, за да функционира не просто правилно, а изцяло. Водата е абсолютно необходима за метаболизма. Водата е от съществено значение за правилното усвояване на хранителните вещества в тялото. Водата е като транспортната система на тялото, когато сме дехидратирани, веществата не могат да се абсорбират.

Водата е спойвайщият елемент в архитектурата на клетката.

Водата предотвратява увреждането на ДНК и прави възстановяването й по-лесно – по-малко дефекти по веригата на ДНК.

Водата усилва многократно ефикасността на имунната система в костния мозък, където се формира системата (всички нейни механизми) – включително ефикасността й срещу тумори (!!!).

Водата е най-силният разтворител в Природата в това число за всички храни, витамини, минерали. Водата е универсален разтворител. Тя разтваря всичко, което срещне по пътя си.

Водата участва в раздборяването на праната (вселенски енергийни потоци) на по-малки частици, в нейния метаболизъм и асимилиране.

Водата транспортира всички субстнации в организма.

Водата внася енергия в храната, а хранителните частици доставят енергия на тялото по време на храносмилането. Ето защо храната без вода няма почти никаква енергийна стойност. Водата увеличава степента на абсорбиране на важните вещества от храната.

Водата повишава ефективността на зареждане с кислород на червените кръвни телца в белите дробове. Достигайки до клетките, водата им носи кислород и отнася от тях отпадъчни газове.

Водният поток отмива токсичните отпадъци от различните участъци на тялото и ги отнася до черния дроб и бъбреците за обезвреждане и извеждане.

Водата е жизненонеобходима за изработването на всички хормони, произвеждани от мозъка, включително и металотина. Дехидратацията намалява образуването на полови хормони и е една от причините за импотентност и загуба на либидо.

Водата възстановява нормалния ритъм на съня.

Водата е основния смазочен материал (лубрикант) в ставните пространства и подпомага предотвратяването на артрит и болки в опорно-двигателния апарат. Водата буквално превръща дисковете в гръбначния стълб във водни възглавнички, поглъщащи сътресенията.

Принципът на  лечение с помощта на биорезонансните терапии е ориентиран изцяло към стимулирането на вътрешните ресурси на организма.

Др. Хулда Кларк, която е добре известна със своите проучвания върху паразитната среда в организма на човека, също е провеждала изследвания върху регистрирането на човешките биопотенциали и на възможностите за обратно въздействие на организма чрез електромагнитни полета със сходни параметри.

Водата намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и инсулти. Водата предотвратява запушването на артериите в сърцето и мозъка.

Водата е жизноважна за охладителните (изпотяване) и затоплящите системи (електрически) на тялото. Водата е и парното, и климатика в нашия организъм. Водата е преносител и регулатор на топлина, акумулира излишъците и ги отделя през кожата и дихателните пътища. Водата регулира температурата в тялото и пълният процес на преработка на веществата, независимо по какъв начин са постъпили в него: чрез хранене, консумация на напитки, през кожата, посредством дишане.

Водата ни дава сила и електрическа енергия за всички мозъчни функции и особено за мисленето.

Водата е непосредствено необходима за изработването на всички невротрансмитери, включително за серотонина. Серотонинът играе важна роля при регулирането на агресивността, телесната температура, настроението, съня, кръвосъсирването, сексуалността и апетита. Този важен невротрансмитер има отношение към остаряването, ученето и паметта. Ниските нива на серотонин биха могли да бъдат причина за агресивното поведение, клиничната депресия, мигрената, раздразнителния стомах, фибромиалгията и различните нервни разстройства.

Водата може да подпомогне предотвратяването на дефицита на вниманието при децата и възрастните.

Водата повишава ефективността на полагания от нас труд. Тя разширява продължителността на съсредоточаването ни.

Водата помага за намаляване на стреса, безпокойството и депресията.

Водата подпомага преодолявантето на умората – дава ни младежка сила.

Водата хидратира кожата и я прави еластична и гладка, и намалява ефекта на стареенето.

Водата е най-ободряващото средство от всички напитки и няма странични ефекти. Този факт се отнася за вода, която е чиста и прясна.

Приемът на две чаши топла (не гореща!) вода сутрин на гладно стимулира целия организъм и въвеждането му в работен режим на действие. Кафето не прави това!!!

Водата предотвратява глаукомата. Водата придава светлина и блясък на погледа, защото очиства очите.

Водата нормализира кръвната система в костния мозък и подпомага предотвратяването на левкимия и лимфома.

Водата е жизненоважна за ефикасността на имунната система в борбата с различни инфекции и ракови клетки.

Водата разрежда кръвта и предотвратява съсирването й.

Водата намалява предменструалните болки и горещите вълни.

Водата и биенето на сърцето поддържат съставките на кръвта в разтворено състояние и оформят вълни, с което се предотвратява образуването на утайки в съдовата система.

ЧОВЕШКОТО ТЯЛО НЯМА ВОДНИ РЕЗЕРВИ, КОИТО ДА ИЗПОЛЗВА ПРИ ДЕХИДРАТАЦИЯ!

Скъпи, Приятели на Здравето!

Всеки желаещ да се срещне с мен, Ади, за лична среща, бих искала да ме запознае с подбудите, породили това желание.

Споделете ми вашето състояние, в които се намирате и какво правите за него. Посочете и ваш телефон за връзка. Аз ще се запозная с Личната ви История и ще се свържа с вас своевременно.

Политика за поверителност

13 + 7 =