ГОТВИ ЗДРАВОСЛОВНО С АДИ

ЕДНО КУЛИНАРНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ СЕТИВА С АДИ ЦАНОВА В ЧИПРОВСКИЯ БАЛКАН 

Промяната започва ОТВЪТРЕ!

В Обучителната Програма ГОТВИ ЗДРАВОСЛОВНО С АДИ може да участве всеки, който иска да научи повече за здравословното пълноценно хранене.

Обучението включва приготвяне на ястия, които не съдържат животински продукти. Идеята на тази Обучителна Програма е да повиши вашия здравословен стандарт на Живот, към който се стремите по ред причини, произлизащи от вашия начин на Живот.

Следващ ЗАХОД: от 30 Май до 2 Юни 2024!

Място: Домът на Ади и Милен Цанови – Суралая в Чипровския Балкан 

Какво включва:

  • здравословно готвене + хранене
  • лекции за здравословно хранене
  • комфортни стаи, бельо, кърпи и др.

…и още… ПОДАРЪЦИ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ…

По време на Обучителната Програма се употребява само жива йонизирана алкална вода благодарение на йонизаторите за алкална вода на TYENT БЪЛГАРИЯ.

Дома ни – Суралая

​Помислила съм за абсолютно всичко, така че всеки един Участник да се чувства отлично в Дома ни Суралая заедно с мен. Ние ще живеем заедно 4 дни, в които ще споделим много повече от просто познанство. Ще споделим Приятелство. Вярваме, че това е едно от Най-ценните неща, които ще сътвори с нас тази среща. И защо не… БИ БИЛО ПРЕКРАСНО, нали! 

Запиши се още днес!

Попълни формата като ми разкажеш накратко за себе си и какво в здравословно готвене те привлича. Има ли определена цел желанието ти да ПРИГОТВЯМЕ ЗАЕДНО ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА, пълноценна за организма?

Аз, Ади, ще се запозная с твоето писмо и върна обратно имейл, в който ще подам стойностното предложение за Кулинарното Приключение с мен. Не забравяй да посочиш телефон за връзка! 

Политика за поверителност

3 + 3 =

Ние, Ади и Милен Цанови, имаме издадена
и кулинарна книга!!! – ВКУСЪТ НА ЖИВОТА!

Кулинарна книга, която ангажира Читателя с истинския вкус на веганската кухня, която оставя трайни следи по небцето, а от там и на душата, защото тя, хубавата храна, като Любовта е способна на толкова много усещания, емоции и претворявания. Една книга в рецепти и снимки.