…за Здравето с Любов… Разкази, които лекуват… СЕ РОДИ!

Скъпи, Приятели на Здравето!

Ето и какво споделихме от сцената на Сити Марк Арт Център на 25 Октомври 2019 година – на ПРЕМИЕРАТА НА НАШАТА ТРЕТА КНИГА ЗА ЗДРАВЕ:

Много ми се искаше тази наша Премиера да се бе провела в някое болнично заведение. Няма да скрия, че и мислех върху това от близо седем месеца. Дали да не ангажираме някоя зала в някоя болница, в която да ви поканим и изкажем пред органите на здравеопазването онова, което се случи с нас, с нашата Промяна, с много от вас и вашата Промяната, с ПОБЕДАТА НАД БОЛЕСТТА РАК. И не каква да е ПОБЕДА, А ПОБЕДА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЕБЕ СИ – на собствена отговорност без помощта на конвенционалните методи, протоколи, практики, съвети, взети без пациента решения – наречете ги както ви е удобно или угодно – според вашите възприятия, според вашето ниво на съзнателност.

Мислих дълго. Дадох си сметка, че ще е излишно, защото пак няма да бъдем чути от тях – хората с белите престилки, които много добре знаят какво вършат, но не се осмеляват да застанат „навъпреки“ на системата, която в крайна сметка ги обгрижва добре – даже отлично. Здравната каса се източва под булото на „Това е протокола.“ и до силно изнемощяване на здравния бюджет до степен, в която за спешна помощ вече няма ресурси – нито човешки, нито практически.

Човешкият Живот се сведе до изречението „Това е протоколът! Ние какво да направим!?“. Човекът като Човек остана на заден план. На преден излязоха неговите финансови възможности, възможност за придобивки от всякакъв род и характер, и, разбира се, ползи от цялата тази Медицинска въртележка на: пациент – диагноза – сума – фармация – протоколи.

Скъпи, Приятели на Здравето, добър вечер и добре дошли сред Здравето!

Нямаше да останем нито разбрани, нито одобрени, нито подкрепени. Може би просто щяхме да бъдем изгонени, поругани и натирени отново в ъгъла, от който много от вас все още не смеят да излязат, защото се страхуват.

За последните пет години Промяна се срещнахме с множество случаи – хиляди случаи на болест – някаква диагноза, най-честата – рак. Насърчихме, вдъхновихме много хора да повярват в себе си, да поемат юздите на собствения си Живот, който в никакъв случай не се намира в пределите на болничните заведения, в които, освен кратко здраве, вече си мисля дали не е от „чист късмет“, има и много смърт.

Често си мисля за древните Учители – Създателите на медицината. Дали са имали така далечния кръгозор, за да прозрат, че някой ден тяхната наука ще се превърне в това, което ни поднасят днес онези, които са се клели под техните препоръки? Нямам връзка с тези учени, имам връзка с тяхното дело до толкова, доколкото то е в основата на алтернативната медицина, която днес е на втори план или съвсем никакъв, а те са планирали да бъде на първи.

Алопатичната медицина изтласква мощно, още в началото на 20 век, всички добри възможности за лечение, посредством гонения, забрани и създаване на нехуманни протоколи, които не след дълго биват узаконени из цял свят. И така, въпреки добрите устои на холистичния подход без нехуманни интервенции/намеси в човешкия организъм, конвенционалните практики заемат стабилни позиции, непоклатими и днес по цял свят.

Дами и Господа, ДНЕС ПРАЗНУВАМЕ ГОРДО И НАЙ-ВЕЧЕ ЧЕСТНО 5 ГОДИНИ ОТ ПОБЕДАТА НАД БОЛЕСТТА РАК!

Ако си мислите, че сме се подвели под приказките на конвенционалната медицина в броене на тези пет години, които хората обожават да наричат с глупавата дума „ремисия“, се лъжете. Милен и аз спряхме да броим много отдавна дните!

Дами и Господа, ДНЕС ПРАЗНУВАМЕ ГОРДО И РАЖДАНЕТО НА НАШАТА ТРЕТА КНИГА ЗА ЗДРАВЕ – „…за Здравето с Любов… Разкази, които лекуват…“.

В един от разказите „…спрях да броя дните…“, който Милен написа за вас, вие ще узнаете кога и защо той спря да се страхува от рака, от диагнозата и от „Имате шест месеца живот!“, от евентуалното връщане на болестта, от приказките на околните, изпълнени с предразсъдъци.

Дами и Господа, ДНЕС ПРАЗНУВАМЕ СМЕЛОСТТА НА МИЛЕН ДА НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ МЕТОДИТЕ НА КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МЕДИЦИНА, СМЕЛО ПРИСТЪПВАЙКИ НАПРЕД В ИМЕТО НА СВОЕТО ЗДРАВЕ, СЕМЕЙСТВО, ПРЕКРАСНИ ДЕЦА И ЗНАЯ…МЕН.

Да, хората са прави, когато казват, че зад всеки велик/успял/добър мъж стои по една толкова велика/успяла и добра жена. За мен е чест именно аз да бъда тази жена, майка, съпруга и най-вече ИСТИНСКИ НЕПОКЛАТИМ ВЕРЕН И СИЛНО ОБИЧАЩ ПРИЯТЕЛ. За всички вас, както пише той в един от своите разкази, аз може да не съм интересна, вълнуваща и харесвана даже, но за него аз съм огромна част от Света, който той харесва, обгрижва всеки ден и обича.

Моята борба с болестта не беше по-малка от на Милен, защото аз щях да остана тази – живата, която щеше да седи сама на всички Празници на дъщерите ни, които се случват в Живота на хората. Аз щях да бъда тази, която щеше горчиво да плаче ден и нощ с огромно съжаление в сърцето си, че онзи, който й беше обещал „…до края на Живота ни заедно!“, не е изпълнил своето обещание.

Днес, когато колоездя след Милен с моето колело Промяна, което, както повечето от вас знаят: не ме предаде на последния триатлон в Словения, все си мисля колко силно щях да страдам, ако той се беше отказал така лесно, както много хора правят, и не бе осъществил с мен онези мечти, които разчертахме още преди 21 години заедно. Бяхме толкова млади…

Връзката ни беше красива, каквато е и днес. Зад така нормалните препирни у дома от време навреме стои една наистина стабилна връзка на абсолютна непоклатима житейска съпричастност на двама души, които опъват платната, точно когато силен вятър започне да бръсне повърхността на морската шир; да скачат с парашути в лошо време и да правят планове, когато изобщо не е време за тях. Това сме ние – Семейство Цанови!!!

Скъпи Приятели, ДНЕС ПРАЗНУВАМЕ КОЛАПСЪТ НА КОНВЕНЦИОНАЛНИТЕ МЕТОДИКИ И ПРАКТИКИ НА ЛЕЧЕНИЕ НА КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МЕДИЦИНА!

ДНЕС Е ДЕНЯТ НА ИСТИНАТА, КОЯТО ОТНОВО ЧЕСТНО И ОТКРОВЕНО ДОКАЗА СВОИТЕ УСТОИ – ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА САМ И ОТ НАЙ-СТРАШНАТА БОЛЕСТ НА НАШЕТО СЪВРЕМИЕ, СТИГА ДА ПОЕМЕ В РЪЦЕТЕ СИ, СЪЗНАНИЕТО СИ И ВОЛЕВИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЕТО ЗДРАВЕ.

В първата ни книга ви разказахме за нашата лична борба с болестта рак. Непрочетена книга за Здравето. Пътят на Промяната. Ние победихме рака! е забележителна книга, защото тя успя да вдъхнови много хора да повярват в себе си, тръгвайки смело по Пътя на своите Лични промени. Тя беше написана от нас именно за това – да вдъхновява!

Нашата втора книга „21 дни да промениш Живота си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ. Диагнозата рак не е присъда!“ се превърна в своеобразен Наръчник за хуманни здравни практики, добри съвети и препратки за осмисляне и прилагане.

Нашата трета книга… Тя е особена… Много особена, защото… тя не прилича на другите две. Тя е вдъхновена от Душата. С нашата първа книга лекувахме вашите предразсъдъци. С нашата втора книга лекувахме физиката ви. С нашата трета книга ще лекуваме душата ви.

Не можете да си представите колко малко хора всъщност осъзнават значението на разположението на духа спрямо тялото-физиката. Повечето хора не си дават сметка колко силно отрицателно може да влияе на техния Живот най-обикновеното свикване да живееш с човек, когото отдавна не обичаш, който не споделя твоите житейски намерения, с човек, който потиска душата ти. Повечето хора изобщо не се и опитват да схванат връзката между изживяното в детството и последствията, които то може да предизвика завинаги в душата на човека. Повечето хора вървят с ниско свалена глава надолу, защото отегчението от житейското еднообразие ги затиска и впоследствие смачква. И малката мисъл, че именно ти можеш да вдигнеш глава и да промениш това скучно безцветно ежедневие, се отхвърля на мига, в който се е появила.

„Когато тя си отиде, аз бях на другия край на света. Не е пожелала да ме види. Не е поискала да ми каже нещо. Не е поискала да бъда там. Не е поискала нищо. Дали се е срамувала от мен? Дали се е притеснявала, че ще я помоля отново за майчина обич? В края на дните й… Дали е искала прошка? Останало ли й е време да помисли за нея си в последните дни от нейния живот на човек, на майка?

„Мама си отиде…“ – гласеше съобщението. Три думи и нищо повече. Само те. Остра болка преряза сърцето ми, душата ми, всичко… Ръцете ми изтръпнаха. Болката се плъзна от китките нагоре към раменете, където стягаше като в менгеме.

„Моят най-любим човек на света“ беше домашното ми съчинение. „Моят най-любим човек на света е моята Майка…“. Кого заблуждавах тогава и кого исках да заблудя сега? Моят най-любим човек на света седеше до мен, стиснал устни в тъга. Той знаеше, че аз винаги се надявах. Винаги. Че тя ще ми звънне и ще ме повика, за да ме дари с обич. Въпреки щастливите години с него, децата и успехите, той знаеше, че аз винаги се надявах. И за тази надежда тези три думи бяха последния зов.

Моят най-любим човек взе ръцете ми своите и ги стисна силно, за да разбера, че тя, надеждата, си отиде, но след нея остава само хубаво – децата, той, нашите пътешествия, нашата победа над болестта рак и нашата мисия в името на здравето на другите хора – нещо толкова голямо, истинско и изпълнено с надежда за толкова много други.

Помниш ли съчинението, което й написах в училище. „Моят най-любим човек на света“?

Помня го.

Ами аз наистина го усещах, или исках да го усещам силно и толкова много исках да ме обича, да ми казва хубави неща, да не ме нагрубява. Аз толкова се стараех през годините. Бях отлична ученичка, после отлична студентка и вече отдавна добра майка. Имаме две прекрасни дъщери, които са нейни внучки… Толкова ли трудно бе за нея да ме обича?

Ти винаги си била прекрасна. Просто тя не е могла… нещо я е спирало. Какво е то, ние никога няма да узнаем, но можем заедно да преодолеем липсата на този отговор, защото сме заедно и се обичаме.

Разридах се неудържимо в ръцете на Моят Най-любим Човек на Света – в ръцете на Милен в една друга страна, на един друг диван, в един друг хол с болка в сърцето и един конкретен спомен за едно пропито със сълзи съчинение.

Няколко месеца по-късно вече бяхме у дома. Отворих шкафа и внимателно извадих папката. Търсих го дълго и го намерих. Свито между две курсови работи по съвременна руска литература. Малко, смачкано, а после изгладено. Хартията бе пожълтяла с времето. Откога не го бях чела. Отворих го и зачетох.

Не заплаках веднага, сякаш всичко това бе много далеч от мен и моя свят. Обърнах и последната страница. Погледът ми се спря на „…и винаги ще я обичам, защото тя е моят най-любим човек на света.“. Започнах да бърша сълзите си със страниците. Мастилото, наглед запечатало се завинаги в тези четири листа от ученическа тетрадка с широки редове, се разотива по ъглите, сякаш бягаше, за да не бъде изтрито завинаги.“

НАШАТА ТРЕТА КНИГА Е ЗА ЛЮБОВТА, КОЯТО ПРИНАДЛЕЖИ НА ДУШАТА.

За онези от нас, които някога някъде от някого са били наранявани и по тази причина разболели душите си. За онези от нас, които са се самонаранявали, защото не са се обичали. За онези от нас, които не са били разбирани от някого, за да намерят път към другиго, който е готов да ги разбира и обича завинаги. За онези от нас, които са плакали под юргана с нощна лампа и книга в ръце с риск да се самозапалят. За онези от нас, които искаме да се лекуваме с Любов. Докато не излекуваме мислите си, емоциите си, душата си, ние никога няма да бъдем истински здрави.

С редовете на нашата книга заедно с вас, нашите читатели, ще благодарим, ще прощаваме, ще продължим да се надяваме, да вярваме, ще бъдем заедно смели и безразсъдни, ще се лутаме заедно, за да се намерим отново, и ще обичаме от все сърце. Защото Любовта, независимо дали я даваш или получаваш, дали е за някого или за самия теб, тя е способна да излекува всичко. Да, всичко!

Скъпи Приятели, ДНЕС ПРАЗНУВАМЕ И СТАРТА НА НАШАТА МИСИЯ „БЪДИ ПРОМЯНАТА!“, КОЯТО СЕ ПРЕВЪРНА В МОТО ПО ДОМОВЕТЕ НА ХОРАТА ПО ЦЯЛ СВЯТ, благодарение и на множеството българи, живеещи извън страната ни.

Пет години ПРОМЯНА!

Колко много и в същото време недостатъчно за възможностите ни, се случи през тези пет години.

Ето и с какво успяхме да спечелим доверието на хората:

ЛИЧНИЯ ПРИМЕР, КОЙТО СЕ ПРЕВЪРНА В СИМВОЛ НА УСПЕХА! – Ние, Ади и Милен, по триатлонските трасета на България, Гърция, Словения, Италия, Швейцария, Турция, Румъния, Тайланд. Спортът-триатлонът се превърна за нас във вяра и Лечебница за Здраве. И ние вече не сме сами. С нас са:

Желязко Стаматов, който крещи по трасетата като полудял, спускайки се с 65 км в час из словенските села, за да изяде в края на състезанието най-вкусната баница на света, която открива случайно предния ден из малките улички на град Копер. Само за този сезон от пет месеца Желязко превърна триатлона и в своя вяра, крещейки по трасетата на Гърция, Българи и Словения.

Димитър Янчев, който, въпреки забежката от словенските села преди месец, беше рамо до рамо с нас на три спортни състезания през този сезон.

Росен Борисов, който, въпреки забежката тази година, преодоля с нас един нелек за тогавашната му подготовка триатлон на Остров Сирос в Гърция и два пъти Маратон София.

Стела Миланова и Славянка Янчева разбиха мита за жената над 50 с участието си рамо до рамо с нас на няколко маратона през сезона.

Диан Попов, който не вярваше че може да тича с болестта, вече го прави и се чувства добре от постиженията си.

Васил Малешков – наглед болен на вид младеж преди четири месеца, благодарение на спорта и привързването към Неговата Промяна, вече не само има вид на здраво младо момче, но и на човек, който осъзнато подхожда към собствената си трансформация. На него му предстои да се запознае с триатлона през предстоящия сезон 2020 година.

Много повече сме от споменатите тук. Просто това са хората, които, стоейки близо да нас, споделят Промяната заедно с нас по спортните трасета.

Триатлони с кауза с Ади и Милен Цанови – една благотворителна дейност, която върви бавно, но славно, и, сигурни сме, успехът й тепърва предстои.

Нашите семинари – общо 39! Предстои 40-тия на 16 Ноември, когато отново ще си говорим за Здраве. 39 семинара само за три години и половина от старта на тази наша инициатива.

Три книги за Здраве! – ЕДНА ТРИЛОГИЯ, КОЯТО ВДЪХНОВЯВА, ПОМАГА И ЛЕКУВА!

Мисия зеле – Зелев сок за Здраве, направен био продукти, с малко сол и много Любов от Семейство Цанови – Старши и Младши.

ТВ рубрика в продължение на една година по БНТ – 100% будни – 100% пробудени.

Една щастлива случайност, превърнала се в прекрасна възможност до докараш добрата вода във всеки дом и всяко семейство, благодарение на йонизаторите за алкална/водородна вода на Yang Water.

И, разбира се, нашата Оздравителна програма под надслов „Живей 21 дни с Ади и Милен – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ“, която за трета година предстои да се осъществи в пет заход със старт на първи заход на 30 Ноември 2019 година. Една Програма, която помогна на 32 госта в Къщата на Промяната на Остров Самуи в Тайланд да тръгнат по Пътя на Промяната. И на още 29 госта през този сезон предстои да преоткрият своя здравен потенциал. И те са: Недко, Ели, Васко, Диана, Иво, Кирил; Поли, Роси G., Роси Z., Васил, Мария, Боян; Вики, Христо, Ева, Жужи, Силвия, Яна и Ани.

Една Програма, свързала ни с хората в истински Приятелства за години напред. Една Програма, която докосва всички сетива. Никой, преживял я, не остава равнодушен към своето Здраве, колкото и силно понякога да се съпротивлява липсата на воля и целенасочената осъзнатост.

Седем инициативи в полза на хората, които търсят да възвърнат своето изконно Здраве или, вече припознали Пътя на Промяната, продължават да се вдъхновяват заедно с нас.

ИСТИНАТА Е, ЧЕ С Г-Н ЦАНОВ СВЪРШИХМЕ ДОСТА РАБОТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ПЕТ ГОДИНИ, В КОИТО НЕОТЛЪЧНО ПРОДЪЛЖИХМЕ ДА СЕ ДВИЖИМ ПО ПЪТЯ НА НАШАТА ЛИЧНОСТНА ТРАНСФОРМАЦИЯ.

Не винаги ни е било лесно, но, КАЗАНО ЧЕСТНО, ВИНАГИ Е БИЛО ПЪЛНОЦЕННО, ПОЛЗОТВОРНО И ЗАСЛУЖАВАЩО СИ ВСЯКА СТЪПКА, УСИЛИЕ И НАДЕЖДА. Днес, ние живеем друг Живот!

Раждането на една книга е процес,

който изисква същите неща, които изисква и една Промяна: осъзнатост, подготовка в информиран избор, целенасочени усилия-действия, часове труд, през дни и нощи, лишения, компромиси, воля, търпение, проверка, редакция, завършване на процеса и споделяне с другите на успеха. Както обичаме да казваме: На нас ни се случи нещо добро и ние разказваме за него на хората.

ДНЕС СЕ РОДИ НАШАТА ТРЕТА КНИГА!

ДНЕС ПОБЕДИХМЕ ПЕТТЕ ГОДИНИ НА КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МЕДИЦИНА!

ДНЕС ПРАЗНУВАМЕ ТРЕТИЯ СИ УСПЕШЕН СПОРТЕН СЕЗОН! Милен за втори път стана Железен човек в Цюрих, Швейцария, в месеца на своя 44 Рожден ден – 21 Юли! Кой би повярвал точно преди пет години, че това е напълно възможно и най-вече приятно.

ДНЕС ПРАЗНУВАМЕ И ВАШАТА ВЯРА В НАС – ХОРАТА, БЛАГОДАРАНИЕ НА КОИТО, НАШАТА МИСИЯ ВЪРВИ ОТ УСТА НА УСТА. ХОРАТА, КОИТО ВЪРВЯТ ЗАЕДНО С НАС ПО ПЪТЯ НА ПРОМЯНАТА!

Разбира се, че и тази наша книга не би била факт без участието на нашите Приятели-Партньори. Да, позволявам си да ги нарека именно така, защото те са наши Приятели.

В Живота човек трудно постига „нещата“ напълно самостоятелно. Не просто е редно, не просто трябва, а ние искаме от сърце да споделим с вас, че тази наша книга – нейната Премиера, нейното раждане, нейният Живот не биха могли да бъдат възможни без Хората, които ни подадоха ръка, за да осъществим още една своя Мечта.

Семейство Кирови – създатели и собственици на Сити Марк Арт Център, който за трети път ни посрещат с наша Книга. Безрезервната им подкрепа към нашата Мисия е ценена от нас високо и от все сърце. Теди, Христо – БЛАГОДАРИМ ВИ!

Семейство Ганеви – Нина и Митко – редакция на текст и оформление на тялото на книгата. Това е петата ни книга заедно. И предстоят още много. БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

Нашата Книга облече в корица отново Славчето Асенова, която пак и отново се впусна да реализира идеите ми още преди да седна пред компютъра и да напиша първия ред. Винаги съм смятала, че корицата – дрешката на една книга е в основата на вдъхновението на Музата за нейното написване. Славче, БЛАГОДАРИМ ТИ ОТ СЪРЦЕ!

Задната корица на нашата книга краси една прекрасна снимка, запечатала един откровен момент на съпричастност на брега на Адриатическо море в Червия, Италия, но моя първи самостоятелен триатлон без Милен – бавачката на Ади по трасетата. Този момент е запечатан от нашата голяма дъщеря Стефи Цанова. БЛАГОДАРИМ ТИ, СТЕФ, ОТ СЪРЦЕ!

Едоардо Миролио в лицето на Ивалина Иванова ни симпатизират от години и подкрепят с вината си нашите книжни Премиери, за да си кажем едно „Наздраве за ваше здраве!“. ЕДОАРДО МИРОЛИО, БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ!

Вкусния шоколад и тази година е от драгото сърце на Шоколадовата къща на Станимира, която ни харесва, обича и подкрепя от сърце. Тя и нейният съпруг Стан са създатели и организатора на 1000 Balkan Charity Challenge, в което спортно предизвикателство Милен участва в първия негов етап – колоезденето за втори път за добра кауза. Скъпо Семейство, БЛАГОДАРИМ ВИ!

Зад пулта е безценният ни и незаменим DJ Пламен, с когото сме изживяли повече от една Премиера, повече от три или пет книги. Всъщност, изживяли сме заедно и Премиери, и раждания, и кръщенета, и сватби, и какви ли още не житейски събития заедно. ПАЦЕ, ТИ СИ ЧОВЕКЪТ!

Зад пулта, сцената, на входа – зад всичко това тук стои, разбира се, и Екипа на Сити Марк Арт Център, който също ни симпатизира силно, за което сме благодарни от сърце! За нас винаги е приятно и чест да работим съвместно.

Прекрасните музикални изпълнения се дължат на таланта на тези три прекрасни момичета, начело с нашата малка дъщеря Милена Цанова. Момичета, Ража и Илияна, БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

И не на последно място… Нашето ежедневие е низ от дребни ангажименти, за които вече търпение нямаме. Но зя тях има един човек, благодарение на когото Ади и Милен пътуват, за да се състезават и за да провеждат Оздравителни програми. Нейното име е Ради Кафелова, на която дължим много. РАДИЧКА, БЛАГОДАРИМ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!

И, разбира се, БЛАГОДАРИМ НА БОГ И ВСЕЛЕНАТА ЗА ВСИЧКО, С КОИТО НИ ДАРЯВА ВСЕКИ ДЕН! Господи, Вселено, благодаря ви за Музата, която изпратихте на Къмпинг Реа и това лято. И тази наша книга беше написана на сгъваемата ни туристическа маса през дом Щастие на къмпинг Реа, който ние припознаваме вече четвърта година за наш Скъп Дом.

И тази наша книга не би била възможна без хората, които защитават интересите на нашите професионални поприща, докато ние четем, пишем, пътуваме, водим семинари и уебинари, сътворяваме Оздравителни програми. Без тези Лидери без титла ние нямаше да имаме това свободно време, което ни е необходимо, за да осъществяваме мечтите си в писане на книги. Скъпи, Колеги и Приятели, от ADI’S COOK & BOOK, За Сватбата на Вашите Мечти, COURSE ACADEMY BULGARIA, Yang Water, Red Devil Catering и Right Rental, БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

Благодарим от сърце на всички триатлонисти, които подкрепят участието на отбор БЪДИ ПРОМЯНАТА! на спортните събития. Благодарим ви, че, въпреки нашия кратък засега опит, ни приемате за равни и ни подсказвате как да бъдем по-добри.

Специални благодарности на Георги Берковски за сайта на YANG WATER, който заживя своя Живот в края на м. Август тази година. Той е хубав, полезен и разказва на една място за всичко, свързано с нашата мечта Добрата вода да бъде във всеки дом и при всяко семейство в България.

Тази книга не би била факт и без онези хора, които не вярват, че здравословният начин на Живот побеждава болестите. Те също ни вдъхновяват, защото обичаме да плуваме срещу течението, и най-вече, защото знаем, че нещата, в които вярваме, са истина. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ ХОРАТА ПОБЕЖДАВАТ РАКА! БЛАГОДАРИМ ЗА ТЕХНИЯ СКЕПТИЦИЗЪМ ОТ СЪРЦЕ!

Благодарим на всички наши Съмишленици, които ни споделиха своите истории, своите страхове, вярвания и решения – своята борба.

Дай, Боже, да не забравяме някого. Простете от сърце, ако сме пропуснали да ви споменем.

Скъпи, Приятели! Вечерта не приключва с нашето слизане от сцената.

Съвсем даже напротив: тя тепърва започва! Ще се радваме да се запознаем с вас лично. И този път нашето послание към вас е:

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!

БЪДЕТЕ ПРОМЯНАТА!

 

„…за Здравето с Любов…Разкази, които лекуват…“ СЕ РОДИ!!!