Давай! Напред! Давай! Нагоре!

Давай! Давай! Давай!

Има дни, в които просто не искаш да правиш нищо, което си правил вчера и може би предстои да правиш утре. Но по стечение на обстоятелствата това е ден, в който трябва да го направиш това същото нещо, което ти е до болка втръснало. Наричаме тези дни „Давай! Давай! Давай!“.

Само „Давай!“ ти дава възможност да надграждаш с всеки един опит да бъдеш по-добър от миналия път. Да, има хора, които се задоволяват с посредственото и неангажиращото с приказката „Другите просто имат късмет.“. А, ако ги попиташ „А какво означава „късмет“?“, те замлъкват и въртят глава ту на дясно, ту наляво, сякаш ей сега го знаеха, ще се сетят, но са го забравили „Ех, как ми излезе от ума… точно сега…“.

Всъщност, понятието „късмет“ е измислица на онези, които не могат да надскочат собствения си мързел, оплаквайки съдбата си за положението, в което са. Липсата на късмет се крие и в репликата от хора, които живеят напълно безотговорно „На мен няма да ми се случи!“. А на кого ще се случи? На онзи, който се грижи за себе си ли? Цъ… не! Много малко вероятно е да се случи на онзи, който полага грижи за своето Здраве. А ти живееш на ръба на „късмета“ и „абсолютната вероятност“ да се случи именно на теб, защото с начина си на Живот предизвикваш такъв тип явления.

ПРОЕКТ ЗДРАВЕ дава възможност на всеки желаещ да пребори зависимостта си от късмета, който може и да не го споходи, защото той не е твърдо понятие за нещо, което се случва наистина сериозно и отговорно.

Не всеки път е лесно да бориш нанагорнища. Има такива, които ти взимат дъха. Но с всеки изминал път ще става все по-лесно и по-лесно, защото Животът се отблагодарява с натрупване на знания, опит и търпение, необходими ни, за да изчакваме спокойно онова, което очакваме.

Няма усилия без посока, които да не са възвърнали в хазната на собственика благосъстояние.

Давайки всеки ден все напред и нагоре, въпреки всичко и всеки, е надграждане – видимо, осезаемо, осъзнато и завинаги.

Давай…напред…давай…нагоре…давай…