СЕМЕЙСТВО

СЕМЕЙСТВО

С диагнозата „рак“ в нашето Семейство се завърна нещо, което …почти бяхме изгубили.

Може би тя, болестта, дойде и за да ни напомни, че Любовта в крайна светка побеждава всичко.

На 11 Януари 2015 година ние, Ади и Милен, с диагнозата „рак“ под мишници се отправипхме на път към една напълно непозната дотогава част на света – Азия. След 26 часа полети и престой на летища, ние стъпихме на Остров Ко Самуи в Тайланд, в който не след дълго се влюбихме завинаги.

Страх, вяра, надежда, воля, решителност – с това бяха пълни нашите големи куфари, както и с чифт джапанки, къси гащи и фланелки, и куп книги за Здраве.

На 25 Януари Милен ме помоли да се оженим отово. Някъде там, на острова ни, на някой плаж, под някоя палма…сами двамата. Да си обещаем, че няма да се откажем, че ще продължим, че ще се борим, както винаги досега – ЗАЕДНО.

На 14 Февруари 2015 година се състоя нашата втора сватба в Живота ни на Семейство. Там, поде една палма, върху кораловия пъсяк на Coconut Beach на остров Ко Самуи. Решихме, че ще споделим в олещанията си един към друг онова, което искаме, използвайки думата „ВЯРА“. Всяко обещание трябваше да започва с първата буква на думата.

На 14 Февруари 2016 година ние отново се оженихме там, под една палма, под пръските на един любим водопад на острова. И думата беше „ЛЮБОВ“.

На 2 Януари 2017 година ние отново се оженихме, ала този път беше специално, защото на острова с нас бяха нашите две прекрасни дъщери – Стефани и Милена, които бяха част от ритуала по обещанията. И четиримата имахме задачата да сътворим своите споделяния с думата „СЕМЕЙСТВО“.

От страниците на нашата книга аз, Ади, бих искала да споделя с вас, нашите читатели, какво моето сърце чувства…

СЕМЕЙСТВО

Тази година се осъществи още една моя Голяма Мечта – да бъда със Семейството си тук, на Нашия Остров, в обич и благоденствие. 2017 бе прекрасна година! Очаква ни още една още по-прекрасна в нашия пълноценен Живот. Благодарна съм на Бог и Вселената за даровете,  с които ни обсипва всеки ден.

С – същността на Живота е в ценността на моментите, които споделяме ЗАЕДНО като едно ЦЯЛО.

Е – Емулсията на отношенията се възпроизвежда от необходимостта да бъдем заедно – да споделяме най-вече невидимото за другите, което така или иначе не им принадлежи. То е само и единствено наше.

М – Младостта не ни попречи да бъдем отговорни родители и хора (станахме родители на 18 и на 22). Тя всъщност бе основната предпоставка да успеем във всичко. Бяхме млади и с необуздан дух, който Вселената припозна като Смелост.

Е – Енергията, която споделям с вас, моето най-откровено Аз, е единствената, която носи съдържателност на моите житейски дни. Искам само с вас да правя този енергиен обмен, защото само вие импонирате на моите човешки вибрации и търсения.

Й – Йероглиф е Животът в неговата исконна същност. Йероглиф, изписан на език, който само притежателят на дара “Живот” може да разчете. Този йероглиф е поредица от още три в Моя Живот, които съставят една единствена най-значима дума. И тя е СЕМЕЙСТВО!

С – Семейството е дар на Вселената, който аз приемам вече 24 години с огромна почит и удовлетворение. Много пъти в дадени моменти от моя Живот съм се питала А какво би било, ако сега нямах Семейство?!? И отговорът винаги е бил един и същ: Щях да бъда Никоя. Прехвърляла съм картини в съзнанието си без вас, и нито една от тях не бе нито цветна, нито забавна. Нито една! Аз съм на този Свят, за да БЪДА С ВАС!!!

Т – талантите в това Семейство са много. Един от най-ярко открояващите се е в способността ни да бъдем ЗАЕДНО ЗАДРУЖНИ И ГОТОВИ ДА БРАНИМ НАС – СЕМЕЙСТВОТО! Въпреки трудностите през годините, НИЕ ОСТАНАХМЕ ЗАЕДНО! Никой не бе забравен и изоставен. Ние сме Охана (Ohana means family. Family means no one gets left behind or forgotten!)!.

В – Волята е Приятел. Волята е Пътеводител. Волята е онази исконна Човешка сила, вродена във всеки един от нас по Вселенска препоръка. Без нея всяка цел или дребно въжделение никога не преминават в състояние “съществувам или осъществява се”. Всеки един от нас, независимо от причините и належащите обстоятелства, трябва да прояви своята воля, за да се пребори, успее и наложи по-доброто.

О – Обичта на Вселената към нас е огромна и аз съм благодарна и за този Дар, чиито корени се поливат от нас всеки Божи Ден. 2017 година бе прекрасна – ползотворна, честна, трудолюбива, успешна, градивна и поучителна. Дай, Боже, да пребъде всичко това и в следващата – 2018. В края на тази година се осъществи още една Моя Мечта. Три години чакам, за да ви видя на Нашия Остров с нас. Щастлива съм! ВИЕ СТЕ МОЕТО СЕМЕЙСТВО И БОГ МИ Е СВИДЕТЕ, ЧЕ СЪМ ЩАСТЛИВА С ВАС – НАПЪЛНО, ИЗЦЯЛО И АБСОЛЮТНО!

 

Знаете ли, скъпи Приятели – Радетели на Здравето, Вселената обича символичните жестове. Един такъв жест е да споделяш доброто, което имаш и което очакваш. Вселената е щедра и ще те възнагради с всичко, което поискаш от нея. Важното е да го поискаш и да й помагаш да го сътрови за теб.

Често хората се питат защо нещата не им се получават като на други хора, какво не е наред при тях и дали някога ще успеят. Наричаме тези главоблъсканици „Принципът на даването или какво не е наред“.

Всъщност, всичко е наред, освен че, вероятно, не сте на правилното място, с правилния човек и с правилното мислене. Никой не е постигнал нищо в Живота си с пълно нежелание да го постигне. Даже и малкото усилие дава резултат. Може би не голям, не в очакваните размери или с очакваните блага, но е резултат. При някои те са големи, а при други са мижави. И причината е в липсата на разбиране на принципа на даване и получаване.

Ако не даваш – няма да получаваш. Едната ръка дава, за да се освобиди и поеме от другиго нещо. Ако ръката е пълна, тя няма какт да приеме другото.