КАКВО ТОЛКОВА ЗА ЗДРАВЕТО?

НЯМА НИЩО ПО-ВКУСНО ОТ ЗДРАВЕТО!

Уважаеми Дами и Господа, умоляваме ви да намерите време, за да изгледате този филм. Това е един уникален филм, който ще остави без съмнение трайни спомени от преживяното, докато сте го гледали. А информацията, която сте почерпили, ще залегне дълбоко във вашия Живот. Даже и напълно убедени в това, че този филм няма да ви допадне, защото сте със силно съмняваща се психика относно месото, яйцата и млякото, ние ви предизвикваме да го изгледате. Това е едната гледна точка. Може би не вашата, ала все пак гледна точка, която е подкрепена не просто с научни доказателства, а и със заснети моменти на отказ да се говори за някои неща.

Най-често отправяната реплика към нас и нашата Мисия е „Има ли доказателства, че това, което проповядвате помага? Искам доказателства! Дайте ми доказателства!“. Приемете този филм като поредното доказателство! Ако този филм не пробуди някого, то значи този някой спи наистина един много дълбок сън, чиито последствия са…ясни. Жалко! Много жалко, защото всеки един от нас, всеки човек, е тук, на тази земя по определена причина. И тя е, за да разкрием своя човешки Гений, с помощта на който да сътворим нещо ценно, което да оставим на света.

Този филм гледах със спотаен дъх, на места едва дишах, а на места повтарях на глас за учудване на моите съседи по каравана „Да! Така! Точно така е! Мръсници!“.

Да, все от нещо трябва да се умре. Дали обаче това „нещо“ да не е щастлива старост, а не докато повръщаме катран от цигарите, гной от месото и млечните, и животински фекалии. Струва ви се твърде строго, твърде откровено словесно, твърде…ужасно. Да, то е ужасно! Да, то е отвратително! Ала…вярно.

И, моля ви, не се опитвайте в коментари под този пост да ме убеждавате в другата гледна точка. Ще си загубите времето, а и моето, за да ви обяснявам, че това е моята гледна точка и аз не отстъпвам от нея; че вие имате право на вашата си, към която да се придържате и да носите последствията от нея; че имате право да я доказвате на когото и да било, ала не и на мен. Споделям този пост като носител на Мисията на тази гледна точка. Като представител на Новата Медицина, която се състои от хора, които НЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ ПАЦИЕНТИ! Моля ви, не губете времето си и не губете моето в дискусии, че все пак без това или онова не можем, и че ни трябват, и че носят „нещо“… Този път няма да се въздържа и ще го изрека направо: Не ме интересува какво другата гледна точка казва! Аз се интересувам от тази гледна точка! Тази моя гледна точка се припокрива не просто с купища изследвания, книги, научни статии и филми, които съм прочела, а с личен опит, който я подкрепя напълно. Посветих близо три години от Живота си (и Милен, и дъщеряти ни!), за да докажем на света, че човек може да консумира Здраве, стига да иска, да го обгрижва и да го въжделее. Написахме цяла книга за нашата гледна точка, която скоро ще излезе на българския книжен пазар. Откровена, дръзка, непримирима, решителна и в името на Здравето. Нашата книга завърша с думите „Завещаваме ви Здраве!“. Ние открихме своя Гений, и той ще остави на света Мисията ни.

Аз говоря от името на опита – на тригодишната ежедневна практика. Даже и такава, при която е имало кратки отклонения извън Пътя, ама винаги с връщане на него. Куп изследвания сме направили върху себе си на практика. Последната е от 10-дневното ми ежедневно и ежечасово наблюдение на pH на урината, с което за пореден път доказвам на себе си и в името на бъдещите ни книги с Милен, че храната влияе на киселинно-алкалния баланс до 20 мин. след приема й. Да, изследването е направено върху консумацията на прясна риба, домашни кокоши яйца, козе мляко, козе сирене, плодове, зеленчуци, ядки, водорасли нори, кисело зеле. И резултатите са напълно в тон с това, което вече отдавна знаем, ала за пореден път исках да видя с очите си, върху себе си, на практика.

Този филм трябва да бъде изгледан и от хора-спортисти, за да видят как в рамките на няколко седмици няколко човека преминават през най-голямото изпитания на 5 различни острова, напълно в кондиция за предизвикателството, наречено IRONMAN – Железни хора, благорадение на растителната храна. Плюйте после по нея колкото искате. Това е ваше право! Ние обаче се припознаваме с нейните последвали след приема й блага.

Този филм е поредното доказателство за нас, че нашата Мисия „Удоволствието да бъдем здрави!“ не е прищявка на двама 40-годишни, които няма какво друго да правят, а проява на откровена смелост да ПРОБУДЯТ ЗАСПАЛИТЕ УМОВЕ И ДА ЗАТВОРЯТ УСТИТЕ НА ОНЕЗИ, КОИТО, СКРИТИ ЗАД СОБСТВЕНИТЕ СИ СТРАХОВЕ, НЕ СМЕЯТ ДА ИЗЛЯЗАТ ИЗВЪН ЗОНАТА СИ НА КОМФОРТ И НЕВЕЖЕСТВОТО.

Няколко наши Приятели все ни питат „Откъде тази сила? Как намирате сили да правите това, което правите? Какви нерви, какво чудо е това, което правите. Виждаме какво се случва в Групата – 365 дни в годината. Как издържате!“. Издържаме. Поели по Пътя на една Мисия, която съградихме сами, ние не можем просто да махнем с ръка и да кажем „Гледайте си работата – повече не мога!“, макар и такива мисли да са се въртяли в главата ми, когато ми е било много трудно след тежки дискусии с дни в групата. Ние искаме да продължим напред в името на победата над рака, в името на кончината на родителите ми (диабет на по 66 години), в името на множеството ненужни операции и интервенции, които просто се правят, защото носят доходи на болницата, в името на хората, които ежедневно се тъпчат с отровни медикаменти, уж за Здраве, заради децата ни, заради хората… Мисията ни отдавна прехвърли оградата на малкото. Мисията ни порасна с нас и без нас, благодарение на търсещите, искащите да знаят, пробуждащите се и пробудените.

Този филм ме разплака. Силно ме разплака, защото толкова много хора не знаят и не искат да знаят, че умират днес. Толкова е тъжно всичко това…толкова тъжно…

Този филм трябва да се изгледа и от всяка една бъдеща или настояща майка на малки и големи деца. Ако искате детето ви да живее здраво – това е филмът, това е Истината, с която трябва да се срещнете лице в лице, ако все още не сте го сторили.

Този филм трябва да се изгледа и от хора по на 60 години. Обезателно. На 60 години да се мъкнеш с проходилка и да си на кислороден апарат, защото не можеш за дишаш, докато се тъпчеш с гнило месо и пълно с паразити мляко, е ужасно грозно. На 61 трябва да се прави любов сутрин и вечер, а не да се мъкнем с проходилки.

Благодаря от все сърце на човека, който е превел този филм на български език, за да го разберат повече хора. Знаейки английски, споделям, че преводът е чудесен. Благодаря от свое име и от името на Групата, който и да си ти Преводачо.

Благодарността ни, разбира се, към Създателя на филма е огромна. Още един смел Човек по Пътя на Промяната.

Е, залавяйте се да гледате филма. Той е само час и 1:31:58. Колко са 1:31:58 от нашия Живот?! Нищо време… Най-доброто, което можете да направите с това Време, е да го оползотворите с този филм. Хайде, нарязвайте салатата и сядайте пред компютъра. Приятно гледане!

Бъдете разумни!

Бъдете търсещи!

Бъдете знаещи!

БЪДЕТЕ ПРОМЯНАТА

https://www.youtube.com/watch?v=xRMgnylErgw