Къде, как и за какво живея?

Минало е време и вие вече сте различни – ВИЕ СТЕ ПРОБУДЕНИ! Връщане назад няма! Съберете отново мислите си, останете сами със себе си и се върнете в онзи ден, в който сте чули „Имате рак.“. Виждате ли как от перспективата на времето звученето вече не е така плашещо. И никога няма да бъде. Защото Промяната в мисленето, в навиците, в грижата са ви променили. Вие сте станали по-уверени и по-смели.

Вие, вероятно, сте живели вече на няколко адреса и предстои да живеете на много други места, ала единственият ви истински Дом е вашето тяло. Разделете се с физическия си дом умствено и започнете да живеете във вашия Вечен и единствен – вашето тяло.

С Промяната човек започва да живее много по-качествено. Освен факта, че в Живота си вече имате „моите си практики“ и „моето си време“, вие имате вече и „моите си нови навици“. И това е най-ценното, което дава Промяната. Нови здрави навици.

„За какво живея?“ е най-хубавият въпрос от всички, който неминуемо ще си зададете.

Аз, Милен, преди четири години исках да живея, заради това, заради което живея и днес: за нашите прекрасни дъщери, за моята Ади, за родителите си, за Живота, към който съм така силно привързан.

Някои хора са самотни и нямат никого до себе си. Причините могат да бъдат много и да са зависели от него. Има хора, които са били много лоши с близките си и на свой ред те са ги оставили. Други пък не са успели да създадат семейство. Ако сте сред тях, просто си простете, бъдете по-добри към околните и към себе си, извинете се и искайте да живеете може би заради примера за другите, когато победите болестта. И това е една много добра кауза!

Животът е прекрасен!

И ви уверяваме, че това не е наша измислица, нито рекламен трик, за да повярвате, че трябва да живеете, а простичка истина. Огледайте се. Нима няма нищо, за което да се хванете, ако сте сам и отхвърлен? Има. Може би за съседката, която, въпреки че не се познавате близко след толкова много години Живот на една етажна площадки, ви поздравява всеки път, щом ви види, с усмивка. Живейте заради тази усмивка. А можете просто да живеете заради себе си, защото сте Човек и Личност.

А защо пък да не живеете заради Любовта. Заради нейната позитивната сила. Стремежът към Любовта е по-силен от всяка патология. Любовта е спойката, която свързва хората – човечеството. В Любовта човек намира своите Съмишленици. Любовта е най-ценният дар с чудодейно лечебно действие, за което много хора по света въжделеят и търсят постоянно. В Любовта израстваме емоционално, умствено и духовно. Любовта е свободата да бъдем себе си и да се приемаме такива, каквито сме, даже и с Промяната. Любовта е даване и получаване. Но не и Любов с условия, защото в тази си форма тя е емоционално изнудване, черпещо ценна енергия.

Обикнете първо себе си, за да умеете да споделяте Любов с другите.

Ние се заобичахме чак на 39.